Just Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Just Our World

Just our world so let's have some fun!

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Yagami Light sau Kira?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Grazy
Newbie
Grazy

feminin
Numarul mesajelor : 22
Varsta : 31
I'm from: : Bucharest
Data de inscriere : 10/05/2007

Yagami Light sau Kira? Empty
MesajSubiect: Yagami Light sau Kira?   Yagami Light sau Kira? Icon_minitimeJoi Mai 10, 2007 9:56 am

Care parte va place mai mult din acest baiat?

1.Yagami Light,un student plictisit,destept care nu ar face rau nimanui,dar ii pasa de ce se intampla in lume

2.Kira-un fel de super -erou sadic ,a ucis acei criminali pentru ca ii pasa de lumea si doreste sa creeze una noua,dar abstacole i'au venit in drum deoarece multi au zis ca aceea nu e cea mai buna metoda de a scapa lumea de "rau" si a trebuit sa ii ucida si pe bagaciosi.Oricum Light Yagami a devenit Kira dupa ce a primit Death Note'ul si a vazut puterea acestuia,stia ca va muri mai repede[ochii shinigami nu i'a primit pentru ca a zis ca nu ii trebuie,ii mai luau si jumatate din viata] si totusi a dorit sa isi continue fapta.

Eu una nu ma pot decide,cred ca Kira,totusi mi s'a parut prea crud in unele faze cand se da drept prietenul lui L ( si de fapt...

Voi ce parere aveti?
Sus In jos
Venus4ever15
Admin
Venus4ever15

feminin
Numarul mesajelor : 120
Varsta : 33
I'm from: : Just My World
Data de inscriere : 20/02/2007

Yagami Light sau Kira? Empty
MesajSubiect: Re: Yagami Light sau Kira?   Yagami Light sau Kira? Icon_minitimeJoi Mai 10, 2007 3:16 pm

Yagami or Kira...
Prea greu de decis....
Ambii imi plac foarte mult...
Dar parca Kira imi place mai mult... Love
Este adevarat ca sunt momente in care exagereaza enorm de mult...
Dar asta il face mai interesant fara de Yagami care e o idee cam plictisitor... whistling
Sus In jos
https://just-our-world.actifforum.com

Yagami Light sau Kira?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Light vs. L

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Just Our World :: Anime & Manga detaliat :: Death Note-
Mergi direct la: