Just Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Just Our World

Just our world so let's have some fun!

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Discutii generale.

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Venus4ever15
Admin
Venus4ever15

feminin
Numarul mesajelor : 120
Varsta : 33
I'm from: : Just My World
Data de inscriere : 20/02/2007

Discutii generale. Empty
MesajSubiect: Discutii generale.   Discutii generale. Icon_minitimeMier Feb 21, 2007 3:19 pm

Full Metal Panic este un serial super marfa mie imi plac la nebunie si tema si personajele si muzica si tot ce tine de .

O mica prezentare pentru cei care nu stiu despre ce e vorba:
Sousuke Sagara un comandant de 17 ani care lucreaza pentru o organizatie secreta numita MITHRIL primeste misiunea de a proteja ultimul candidat "WHISPERED" Kaname Chidori. Pentru a indeplini misiunea Sousuke va trebui sa infrunte dusmani din trecut. Din pacate pentru Sagara cea mai grea misiune nu este sa o protejeze pe domnisoara Chidori ci obisnuirea la viata unui adolescent licean obisnuit, lucru greu pentru cineva crescut pe campul de lupta.

Coloana sonora este creeata de Mikuni Shimokawa (care este super kawaii !!! ). Tema de inceput se numeste Tomorrow iar cea de sfarsit Karenai Hana.
Sus In jos
https://just-our-world.actifforum.com
lupudaniel15
Newbie
lupudaniel15

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 33
I'm from: : Iasi
Data de inscriere : 25/02/2007

Discutii generale. Empty
MesajSubiect: Discutii generale.   Discutii generale. Icon_minitimeDum Feb 25, 2007 3:52 pm

Prea tare animeul
Si Sagara e cam whistling confused
Da nui vina lui ca o trait printre gloante
Astai viata
Da are si noroc pustiu :P Big Grim
[b]
Sus In jos
Hikari Hiwatari
Moderator
Hikari Hiwatari

feminin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 32
I'm from: : ..........
Data de inscriere : 05/05/2007

Discutii generale. Empty
MesajSubiect: Re: Discutii generale.   Discutii generale. Icon_minitimeLun Mai 07, 2007 4:16 pm

Am vazut o mare parte din Full Metal Panic la tv si mi-a placut extrem de mult un fel de comedie romatica amestecata si cu putina actiune ce pot sa zic imi place comparatia sa spunem ca e picanta ce pot sa spun personajele mele preferate sunt :
-Chidori Kaname
-Sousuke
-Tessa
-Melissa si atat.
Sus In jos
keirra
Newbie
keirra

feminin
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 32
I'm from: : craiova
Data de inscriere : 10/03/2007

Discutii generale. Empty
MesajSubiect: Re: Discutii generale.   Discutii generale. Icon_minitimeMar Mai 15, 2007 1:15 pm

Full Metal Panic e un anime foarte bun,chiar unul dintre preferatele mele deoarece nu are doar actiune, are de toate comedie,aventura...imi plac mai ales fazele cand Sagara se cearta cu Kaname whistling
Sus In jos
Continut sponsorizat

Discutii generale. Empty
MesajSubiect: Re: Discutii generale.   Discutii generale. Icon_minitime

Sus In jos

Discutii generale.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Full Metal Alchemist-discutii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum