Venus4ever15 Admin
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 33 I'm from: : Just My World Data de inscriere : 20/02/2007
| Subiect: Discutii generale. Mier Feb 21, 2007 3:19 pm | |
| Full Metal Panic este un serial super marfa mie imi plac la nebunie si tema si personajele si muzica si tot ce tine de .
O mica prezentare pentru cei care nu stiu despre ce e vorba: Sousuke Sagara un comandant de 17 ani care lucreaza pentru o organizatie secreta numita MITHRIL primeste misiunea de a proteja ultimul candidat "WHISPERED" Kaname Chidori. Pentru a indeplini misiunea Sousuke va trebui sa infrunte dusmani din trecut. Din pacate pentru Sagara cea mai grea misiune nu este sa o protejeze pe domnisoara Chidori ci obisnuirea la viata unui adolescent licean obisnuit, lucru greu pentru cineva crescut pe campul de lupta.
Coloana sonora este creeata de Mikuni Shimokawa (care este super kawaii !!! ). Tema de inceput se numeste Tomorrow iar cea de sfarsit Karenai Hana. | |
|
lupudaniel15 Newbie
Numarul mesajelor : 48 Varsta : 33 I'm from: : Iasi Data de inscriere : 25/02/2007
| Subiect: Discutii generale. Dum Feb 25, 2007 3:52 pm | |
| | |
|
Hikari Hiwatari Moderator
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 32 I'm from: : .......... Data de inscriere : 05/05/2007
| Subiect: Re: Discutii generale. Lun Mai 07, 2007 4:16 pm | |
| Am vazut o mare parte din Full Metal Panic la tv si mi-a placut extrem de mult un fel de comedie romatica amestecata si cu putina actiune ce pot sa zic imi place comparatia sa spunem ca e picanta ce pot sa spun personajele mele preferate sunt : -Chidori Kaname -Sousuke -Tessa -Melissa si atat. | |
|
keirra Newbie
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 32 I'm from: : craiova Data de inscriere : 10/03/2007
| Subiect: Re: Discutii generale. Mar Mai 15, 2007 1:15 pm | |
| Full Metal Panic e un anime foarte bun,chiar unul dintre preferatele mele deoarece nu are doar actiune, are de toate comedie,aventura...imi plac mai ales fazele cand Sagara se cearta cu Kaname | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii generale. | |
| |
|