Just Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Just Our World

Just our world so let's have some fun!

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
arekkusandora
Newbie

feminin
Numarul mesajelor : 4
Varsta : 32
I'm from: : Bucharest
Data de inscriere : 21/02/2007

Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho? Empty
MesajSubiect: Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho?   Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho? Icon_minitimeMier Feb 21, 2007 11:05 pm

Personajul meu preferat din acest anime este Shuichi/Kurama(in ambele forme Big Grim )pt ca mi se pare baiatul perfect,I mean he is such a gentleman Love lol,e si destept(unde mai gasesti asa ceva? ^_^) ca sa nu mai spun ca este fff puternic Big Grim Al vostru care e?
Sus In jos
Venus4ever15
Admin
Venus4ever15

feminin
Numarul mesajelor : 120
Varsta : 33
I'm from: : Just My World
Data de inscriere : 20/02/2007

MesajSubiect: Re: Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho?   Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho? Icon_minitimeMier Feb 21, 2007 11:22 pm

Personajul meu preferat e tot Kurama. El este singurul care iese in evidenta dupa parerea mea dintre toti nebunii din anime. Mi-ar placea sa cunosc si in realitate un baiat ca el. Love
Sus In jos
https://just-our-world.actifforum.com
lupudaniel15
Newbie
lupudaniel15

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 33
I'm from: : Iasi
Data de inscriere : 25/02/2007

MesajSubiect: Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho?   Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho? Icon_minitimeDum Feb 25, 2007 1:09 pm

Personajul meu preferat este Hiei chop chop Pt ca incearca sa para cel mai dur si ca nu are nici un fel de sentimente tongue tongue Sau cel putin incearca sa si le ascunda Cool Cool
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho?   Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho? Icon_minitime

Sus In jos

Care este personajul vostru preferat din Yu Yu Hakusho?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personajul preferat.
» Personajul tau preferat
» Personajul preferat.
» Care este personajul favorit?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Just Our World :: Anime & Manga detaliat :: Yu-Yu Hakusho-
Mergi direct la: