Mi se pare un anime misto,sa le luam pe rand:
Grafica:mie mi s'a parut ok,poate pe alocuri cand am vazut ca personajele nu aveau conturul cum trebuie[sau poate calitatea DVd-ului primit era naspa]
Linia melodica:nu ma pot plange,chiar mi'a placut,melodia de inceput inca o fredonez eu fals..very fals
Story line:un story original ,un baiat de 14 ani Dasuke cu gena DN trebuie sa il primeasca in corp pe Dark o fantoma hot de acum 40 de ani si care trebuie sa il invinga pe opusul lui...si chestii spuse in primul post
Personaje: Daisuke-eu il vad chiar ok,chiar daca e mai timid,dar ganditi-va cum sunt baietii la 14 ani cand vor sa fie cu o fata de ADEVARATELEA nu vrajeala de aia stricata[hai ca o dau in porcariile alea de telenovele].Oricum doreste sa ajute pe toata lumea,are o inima buna..stiu...cam blegut
Dark-super cool...eh sunt si eu in rand cu toate fetele ce pot sa fac,imi place cand face cu ochiul si el e bun la suflet,smecheras ca de,ce nu mi'a placut?Ce i'a facut lui Daisuke cand a pupat'o pe Risa...dar arata super imbracat ca un frantuz
Hiwatari-prima data aveam o parere naspa despre el,dar dupa mi'am dat seama ca e super,nu arata el grozav,dar doreste sa faca orice singur,nu doreste raul nimanui,mi se pare oke
Risa-deobicei eu nu sunt genu sa imi placa de fetele din anime'uri[Kagome o urasc,Keyko de asemenea..etc.] si nici pe aceasta fata nu o apreciez,e genul care se lipeste,cum era cu saracul Dark la inceput ,dupa si'a dat si ea seama ca nu are sanse..fiu..
Riku-o fata mai pe picioarele ei,mai tare de caracter si care stie sa actiuneze..go go
Kousuke Niwa-mie mi se pare tare,incearca sa descopere istoria familiei in care s'a bagat si sa il ajute pe fiul lui drag Daisuke