Just Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Just Our World

Just our world so let's have some fun!

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Pareri despre anime

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Misa-chan
Admin

feminin
Numarul mesajelor : 15
Varsta : 34
I'm from: : secret
Data de inscriere : 20/02/2007

Pareri despre anime Empty
MesajSubiect: Pareri despre anime   Pareri despre anime Icon_minitimeJoi Feb 22, 2007 10:16 pm

Pot spune ca acest anime se numara printre preferatele mele. Mi-a placut super mult, are grafica buna, actiune, si povestea e super.
E un anime care merita vazut
Voi ce parere aveti?
Sus In jos
Venus4ever15
Admin
Venus4ever15

feminin
Numarul mesajelor : 120
Varsta : 33
I'm from: : Just My World
Data de inscriere : 20/02/2007

MesajSubiect: Re: Pareri despre anime   Pareri despre anime Icon_minitimeJoi Feb 22, 2007 11:24 pm

Am urmarit si eu aceasta serie si pot sa va spun ca v-o recomand cu toata caldura.
Grafica este foarte buna, povestea te captiveaza inca de la primele episoade si caracterele personajelor sunt foarte bine conturate.
Coloana sonora chiar daca este foarte mica are melodii bune.
Sus In jos
https://just-our-world.actifforum.com
lupudaniel15
Newbie
lupudaniel15

masculin
Numarul mesajelor : 48
Varsta : 33
I'm from: : Iasi
Data de inscriere : 25/02/2007

MesajSubiect: Pareri despre anime   Pareri despre anime Icon_minitimeMar Feb 27, 2007 10:32 pm

Ce pot spune ?
Mai bn urmariti seria si imi spuneti dak vo placut tongueBig Grim
Dak nu se mai intampla fiecare cu gusturile lui Wink
Sus In jos
Hikari Hiwatari
Moderator
Hikari Hiwatari

feminin
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 32
I'm from: : ..........
Data de inscriere : 05/05/2007

MesajSubiect: Re: Pareri despre anime   Pareri despre anime Icon_minitimeLun Mai 07, 2007 4:43 pm

DN Angel este unul din cele mai frumoase animee vazute de mine vi-l recomand daca nu l-ati vazut inca are o grafica buna si o poveste extraordinara.
Personajele mele preferate sunt Riku si Dasuke
Sus In jos
Grazy
Newbie
Grazy

feminin
Numarul mesajelor : 22
Varsta : 31
I'm from: : Bucharest
Data de inscriere : 10/05/2007

MesajSubiect: Re: Pareri despre anime   Pareri despre anime Icon_minitimeJoi Mai 10, 2007 9:47 am

Mi se pare un anime misto,sa le luam pe rand:

Grafica:mie mi s'a parut ok,poate pe alocuri cand am vazut ca personajele nu aveau conturul cum trebuie[sau poate calitatea DVd-ului primit era naspa]
Linia melodica:nu ma pot plange,chiar mi'a placut,melodia de inceput inca o fredonez eu fals..very fals
Story line:un story original ,un baiat de 14 ani Dasuke cu gena DN trebuie sa il primeasca in corp pe Dark o fantoma hot de acum 40 de ani si care trebuie sa il invinga pe opusul lui...si chestii spuse in primul post
Personaje: Daisuke-eu il vad chiar ok,chiar daca e mai timid,dar ganditi-va cum sunt baietii la 14 ani cand vor sa fie cu o fata de ADEVARATELEA nu vrajeala de aia stricata[hai ca o dau in porcariile alea de telenovele].Oricum doreste sa ajute pe toata lumea,are o inima buna..stiu...cam blegut
Dark-super cool...eh sunt si eu in rand cu toate fetele ce pot sa fac,imi place cand face cu ochiul si el e bun la suflet,smecheras ca de,ce nu mi'a placut?Ce i'a facut lui Daisuke cand a pupat'o pe Risa...dar arata super imbracat ca un frantuz
Hiwatari-prima data aveam o parere naspa despre el,dar dupa mi'am dat seama ca e super,nu arata el grozav,dar doreste sa faca orice singur,nu doreste raul nimanui,mi se pare oke
Risa-deobicei eu nu sunt genu sa imi placa de fetele din anime'uri[Kagome o urasc,Keyko de asemenea..etc.] si nici pe aceasta fata nu o apreciez,e genul care se lipeste,cum era cu saracul Dark la inceput ,dupa si'a dat si ea seama ca nu are sanse..fiu..
Riku-o fata mai pe picioarele ei,mai tare de caracter si care stie sa actiuneze..go go
Kousuke Niwa-mie mi se pare tare,incearca sa descopere istoria familiei in care s'a bagat si sa il ajute pe fiul lui drag Daisuke
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pareri despre anime   Pareri despre anime Icon_minitime

Sus In jos

Pareri despre anime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pareri despre anime
» Pareri despre anime